Jäseneksi

Sukupuolentutkimuksen seuran jäsenyys on avoin kaikille nais- ja sukupuolesta kiinnostuneille tutkijoille, tasa-arvotyön ammattilaisille, yksityishenkilöille sekä yhteisöille.

Seuran jäsenä saat Sukupuolentutkimus–Genusforskning-lehden kotiin kannettuna ja alennuksen vuotuisten Sukupuolentutkimuksen päivien osallistumismaksusta. Samalla tuet suomalaisen nais- ja sukupuolentutkimuksen kenttää.

Voit liittyä Sukupuolentutkimuksen seuran jäseneksi tai tilata Sukupuolentutkimus–Genusforskning-lehden ilman seuran jäsenyyttä täyttämällä oheisen lomakkeen. Saat laskun postitse/sähköpostitse lähipäivinä.

SUNS on muuttanut 25.8.2017 jäsenyyttä ja lehden tilausta koskevaa käytäntöään. Jäsenyyden ja lehden tilauksen kesto on jatkossa 12 kk (aiemman kalenterivuoteen sidotun kauden sijasta).

Liittyessäsi seuran jäseneksi tai tilatessasi lehden kesken vuoden, tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Saat laskun postitse/sähköpostitse täytettyäsi oheisen lomakkeen.

Jäsenyys- ja tilaustiedustelut: sunsjasenet(at)sukupuolentutkimus.fi

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan lehden aiemmin ilmestyneitä numeroita, niitä  voi tilata Akateemisesta kirjakaupasta ja Helsingin Tiedekirjasta (myös verkkokauppa!): https://www.tiedekirja.fi/

Hinnasto 2017

SUNS jäsenyys 50 €
Opiskelijajäsenyys 25 €
Työttömät ja apurahatutkijat 25 €
Yhteisöjäsenyys 60 €
Vuosikerta kotimaahan 60 €
Vuosikerta ulkomaille 65 €

Tilaustiedot