Sukupuolentutkimuksen seuran jäsen – on aika maksaa jäsenmaksu!

Huhtikuun loppupuolella SUNSin jäsenille on tullut sähköpostiin jäsenmaksu vuodelle 2023. Jos et ole vielä maksanut maksua, pyytäisimme sinua suorittamaan jäsenmaksun seuran tilille. Jos olet jo maksanut tämän vuoden maksusi, tämä viesti ei koske sinua!

Jäsenmaksu on

  • perusjäseniltä 50 €
  • opiskelijoilta/työttömiltä/apurahatutkijoilta 25 €

Jäsenyys on sidottu kalenterivuoteen. Maksuohjeet löydät saamastasi sähköpostista.

Seuran jäsenenä olet elintärkeä osa seuramme toiminnan tukemista sekä verkossa open access -muotoisena julkaistavan Sukupuolentutkimus–Genusforskning-lehden mahdollistamista. Ilman teitä jäseniä ei olisi myöskään lehteä! Lehti löytyy journal.fi-alustalta: https://journal.fi/sukupuolentutkimus/ Jokainen jäsenmaksu on meille tärkeä, ja kiitämme lämpimästi sinua tuestasi!

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi vaikka saman tien! SUNSin jäsenyys on avoin kaikille sukupuolesta kiinnostuneille tutkijoille, tasa-arvotyön ammattilaisille, yksityishenkilöille sekä yhteisöille. Voit liittyä seuran jäseneksi täyttämällä lomakkeen, jonka löydät täältä: https://sukupuolentutkimus.fi/jaseneksi/. Täytettyäsi lomakkeen saat laskun sähköpostitse lähipäivinä.

Kysymykset jäsenmaksusta ja jäsenyydestä voi ohjata osoitteeseen sunsjasenet(at)sukupuolentutkimus.fi.

Advertisement