Ehdota SUNS:n gradupalkinnon saajaa

Oletko kirjoittanut, ohjannut, arvostellut tai lukenut erityisen hyvän sukupuolentutkimuksellisen gradun? Sukupuolentutkimuksen seura (SUNS) jakaa vuosittain palkinnon ansioituneesta sukupuolentutkimuksen alaan liittyvästä pro-gradu työstä ja ottaa nyt vastaan ehdotuksia vuoden 2014 gradupalkinnon saajaksi.

Palkinnon saajaksi voidaan ehdottaa sukupuolentutkimuksellisia töitä mistä tahansa oppiaineesta. Työn tulee olla hyväksytty virallisesti lukuvuoden 2013–2014 aikana eli aikavälillä 1.8.2013 – 31.7.2014. Palkinnon saajaa voi ehdottaa työn tekijä, ohjaaja, arvostelija tai kuka tahansa työhön perehtynyt henkilö 15.8.2014 mennessä.

Palkinnon saajan valitsee tänä vuonna YTT, dosentti Aino Saarinen.

Mikäli haluat asettaa ehdokkaan, lähetä enintään yhden liuskan mittainen kuvaus työn ansioista sekä työ kokonaisuudessaan Sukupuolentutkimuksen seuran sihteerille. Materiaali tulee toimittaa sekä printattuna että sähköisessä muodossa. Katso yhteystiedot täältä.

Advertisement