Sukupuolentutkimuksen seura hakee sihteeriä huhtikuussa 2024 alkavaan tehtävään

SUNS edistää ja tekee tunnetuksi sukupuolentutkimusta Suomessa. Se julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Sukupuolentutkimus–Genusforskning -lehteä, on mukana järjestämässä Sukupuolentutkimuksen päiviä ja ottaa osaa tiedepoliittiseen keskusteluun. Seuran hallituksessa on edustajat kaikista sukupuolentutkimuksen opetusta tarjoavista yliopistoista. Myös sihteeri on osa hallitusta.

Sihteeri toimii yhteistyössä työvaliokunnan (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja) sekä hallituksen kanssa. Sihteerin päätehtävät ovat:

  • Seuran sähköpostiliikenteestä ja aikatauluista huolehtiminen
  • Yhteyshenkilönä toimiminen seuran ja ulkopuolisten henkilöiden välillä (pyynnöt, kysymykset, tiedustelut tms.)
  • Tiedottaminen ja seuran sometilien ylläpitäminen
  • Kokousten valmistelu ja kokouspöytäkirjojen laatiminen
  • Apurahahakemusten ja -selvitysten teko yhteistyössä lehden toimitussihteerin ja seuran taloudenhoitajan kanssa.

Viikoittainen tuntimäärä vaihtelee tehtävien mukaan. Työtä voi tehdä missä ja milloin vain, joten se sopii hyvin opiskelun tai muun työn ohelle. Palkkio tehtävästä on 2000 euroa vuodessa.

Tehtävä alkaa 2.4.; perehdytys tapahtuu maalis–huhtikuun 2024 aikana. Toivomme tehtävään sitoutumista vähintään vuoden 2025 kevääseen asti, mutta tehtävässä on mahdollista toimia myös pidempään.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä viimeistään 23.2.2024 lyhyt vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi seuran nykyiselle sihteerille Venla Korhoselle osoitteeseen sunssihteeri[at]sukupuolentutkimus.fi. Samaan osoitteeseen voi olla yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävää koskien.